Nya sängar i sortimentet

2013-11-06

Nu har vi uppdaterat vår sängavdelning med massor av nya sängar från Trademax.se. De är väldigt snygga samtidigt som de håller god kvalitet. Vi har både tagit in sängar som passar i shabby chic-stilen, och sängar som är mer moderna. Dessutom har vi fyllt på med många nya sängbord.

En säng som passar perfekt för den som vill inreda shabby chic, är sängramen Vienna. Det är en vacker träsäng i vitt, som finns både som dubbel- och enkelsäng. Även sängramen Smögen gör sig fin i ett shabby chict sovrum, men dessa sängar passar självklart bra i alla rum. Vi erbjuder olika typer av madrasser, och har självklart också vackra sängkläder och överkast som gör rummet ännu vackrare.

Vi har även tagit in enklare ramsängar och exklusiva kontinentalsängar i olika storlekar. Kontinentalsängarna finns i olika färger, och går att få med en snygg sängavel där man kan välja till nackkuddar för bästa komfort när man sitter och läser på kvällarna. De har väldigt sköna madrasser, som avlastar kroppen på ett mycket bra sätt för bästa tänkbara nattsömn.

För dig som inreder shabby chic kan vi bland annat rekommendera sängborden Victoria, Judy och York. Avlastningsbordet Hedda och byrån Ada passar också väldigt bra i ett sådant sovrum, men kan självklart användas oavsett stil. Här finns något för alla!

Om du funderar på att göra om i sovrummet är du varmt välkommen in i butiken för att se och prova våra nya sängar. Vi hjälper gärna till att hitta rätt typ av säng och madrass för just dig!