Vi är en inredningsbutik i Helsingborg med fokus på inredningsstilen shabby chic. Vi vänder oss till dig som vill inreda ditt hem i den lantliga och romantiserade stilen, men har även ett exklusivt utbud av modernare möbler. Här finns något för alla!

Våra produkter
Alla våra produkter är nytillverkade, och de som är gjorda i äldre stil ser väldigt autentiska ut. Våra möbler och övriga produkter håller väldigt god kvalitet. I butiken hittar du inredning för hemmets alla rum, och vi har allt från stora sängar till små ljuslyktor.

Vår historia
Företaget började 2006 som en webbshop, men omformades sedan till en fysisk butik i Helsingborg år 2009. Vi startade upp i små lokaler, men växte sedan och befinner oss nu i stora och fräscha lokaler, där vi har möjlighet att både visa upp våra möbler och övriga produkter, samt bygga upp visningsrum för inspiration. Personalstyrkan har växt genom åren, och i dagsläget är vi fem stycken.

Vi som arbetar här
Sara Sjögren, grundare och chef, driver företaget och ansvarar för inköp och arbetet runt omkring. Hon har en stor passion för shabby chic-stilen, och idén till att börja sälja produkter inom stilen föddes i hennes intresse för inredning.

Anna-Lena Nilsson har en bakgrund inom möbeltillverkning, och ansvarar främst för sängavdelningen. Hon är expert på sängar, sängbord, sängkläder och annat som har med sovrummet att göra.

Torbjörn Andersson ansvarar för köksavdelning och belysning. Han har stor kunskap om möbler och vet vad som passar var, och till vem. Torbjörn hjälper oss även att utveckla vårt sortiment av glödlampor, för att hålla oss miljömedvetna men samtidigt följa stilen.

Cecilia Ek är expert på soffor och ansvarar för vår vardagsrumsavdelning. Hon kan hitta en perfekt soffa till alla, oavsett om det gäller en lyxig soffa till finrummet eller tålig soffa till barnfamiljen.

Roland Eriksson ansvarar för lagret och är vår allt-i-allo. Han har koll på det mesta, och är alltid beredd att hjälpa våra kunder med bärhjälp och ibland hemkörning av tyngre möbler.

Kontaktuppgifter
Du hittar vår butik på Kullagatan 63 i Helsingborg!

Telefon: 073 86258375
E-post: kontakt@vitahjartan.se


Visa större karta