Produkter

I vår butik hittar du allt du behöver för att inreda ditt hem i shabby chic-stil. Vi säljer nytillverkade möbler och andra produkter i gammal stil, och har även ett exklusivt sortiment av moderna möbler. För större möbler som soffa och säng, kan vi inom skäligt avstånd erbjuda våra kunder hemleverans.

Sängar och annat för sovrummet
Här finns allt för sovrummet! Vi har ett stort utbud av sängar, både i gammal och ny stil. Här kan du hitta allt från en komplett säng, till sängramar och sänggavlar. Vi har också många olika sängbord och vackra sängkläder, överkast och kuddar. Vår kunniga personal hjälper dig gärna att sätta ihop ett sängpaket efter dina önskemål.

Soffor och annat för vardagsrummet
I vår butik hittar du allt du behöver för att inreda ditt vardagsrum. Vi har soffor i olika storlekar och utföranden, både i äldre och nyare stil. Här finns även soffbord, tevebänkar, bokhyllor, mattor och andra inredningsdetaljer för vardagsrummet. Vi har även många smarta lösningar för dig som vill ”gömma” den moderna tekniken.

Köksbord och annat för köket
Vi har köksbord för alla, oavsett om din familj är liten eller stor. Här hittar du både bord för det lantliga och det mer moderna köket. Självklart har vi även matchande stolar till våra bord, och vi sätter gärna ihop ett paket som passar just dig. Här finner du även husgeråd i äldre stil, samt andra saker som passar i köket.

Lampor och övrig belysning
Belysningen är viktig för att skapa rätt stämning. Ofta vill man ha många mindre ljuspunkter för att få en mysig och hemtrevlig känsla. Vi har ett stort utbud av lampor, både för tak, vägg och golv. Våra kristallkornor är väldigt populära. Levande ljus är en annan sak som sätter stämningen i ett hem, och vi har många ljuslyktor, ljusstakar och kandelabrar i gammal stil.

Krukor och andra inredningsdetaljer
Detaljerna är det som gör ett hem personligt. I vår butik hittar du krukor, korgar, skyltar, trälådor, hinkar och baljor, vattenkannor, glasburkar, tvålfat och många andra inredningsdetaljer som passar väl in i shabby chic-stilen. Allt är nytillverkat i gammal stil, och vi har prylar för hemmets alla rum.